Sunday, June 13, 2010

Végre sikerült lencsevégre kapnom/ Finally I've got him :)

Ma reggel "vadásztam" le őkelmét :) A párja elinalt, csak ő állt modelt :D. A kertünkben is lakik néhány példány belőlük, de a mezőn legalább kétszer akkorák, mint itthoni társaik....
He's a blue headed green lizard. This one is about 35-40 centimeter. We have some in our backyard too but they only half size of this one.

4 comments:

  1. Fuuu, ez mi eez? Olyan nagynak tunik! Nem lattam meg ilyet!De szep a szine:)

    ReplyDelete
  2. kékfejű zöldgyíknak hívják a gugli szerint :)

    ReplyDelete
  3. Lenyűgöző! Olyan kis tündér:)

    ReplyDelete
  4. jaj Réka!Én az ilyentől úgy félek!!Képzeld,itt is vannak ilyesmik,bár ezek sokkal csúnyábbak,yguana(na most nem tom,hogy kell rendesen leírni.Akkorák,mint a macskák és szaladnak,és én is előlük.Jááááááááááááj.Egyszer egy ilyentől ugrottam fel a pálmafára,úgy halálra rémültem.Ez akkor volt,amikor kijöttem.Nem tudtam,miért állt meg velem szemben és féltem,megharap:)Most már tudom,Ők jobban félnek,de akkor is félek,hogy amikor találkozom velük,ijedtükben irányt tévesztenek,és átszaladnak a lábamon,vagy valami ilyesmi.Én nem szeretem Őket látni.A kis gekkókat szeretem.Cuki,amikor elkapja a szúnyogot.Úgy tud rohanni és itt lakik velem a szobámban is egy.Csak azt nem szeretem,amikor acsarít.Olyan hangot ad ki,mintha röhögne.Na most ezt jó lenne,ha valaki elmagyarázná,miért csinálja.Te nem tudod Réka?Ismered Őket?

    ReplyDelete